Pui teriyaki
O rețetă asiatică, care merge de minune cu o porție de orez, pui Teriyaky. se face ușor și o putem pregăti acasă noi gospodinele , pentru a nu mai merge la un restaurant chinezesc
Iată despre ce este vorba și cât de ușor se face acest pui
Ingrediente
¼ cană sos de soia
sucul de la 1 portocală
2 linguri zahăr
1 pătrățică ghimbir
1 lingură susan
1 piept de pui dezosat
2 linguri ulei
2 linguri unt
Mod de preparare
Descojești ghimbirul și-l razi. Trebuie să obții o lingură de ghimbir ras. Combini sosul de soia cu sucul de portocale, zaharul, ghimbirul și semințele de susan. Tai pieptul de pui bucăți și-l așezi în marinadă. Amesteci, acoperi vasul cu o folie și lași să se pătrundă aromele aproximativ 20 de minute. Încingi untul și uleiul în tigaie, scurgi pieptul de pui și-l rumenești pe toate părțile până s-a pătruns carnea. Scoți puiul și adaugi în locul lui marinada. O lași să fiarbă 1-2 minute, punem puiul în acest sos și-l mai lași pe foc 2-3 minute.
Poftă bună
Comentarii
Trimiteți un comentariu