Rulada din piept de pui




Întotdeauna mi-a plăcut combinaţia dintre o bucată de carne şi caşcaval. Am reuşit de data aceasta să fac o ruladă din piept de pui cu caşcaval, o ruladă de re s-au bucurat toţi ai casei şi lângă care am servit un pahar de vin roşu demisec
Ingrediente
6 piept de pui
300 gr caşcaval
10 -20 ciuperci
5-6  linguri ulei
15 felii bacon
sare
piper
Oregano
Boia dulce
Mod de preparare
Preîncălzim cuptorul la 190 de minute
Tai pieptul de pui transversal şi-l baţi cu ciocanul pentru a-l frăgezi. Îl condimentezi cu sare şi piper, oregano si boia dulce după gust. Feliezi ciupercile şi le sotezi 2-3 minute în ulei, le laşi la răcorit şi le amesteci cu caşcavalul dat prin răzătoarea mică.
Punem 3 piept de pui jos. Punem  umplutura peste pieptul de pui , punem bacon , apoi punem celelalte 3 bucăți de piept de pui, o legi cu sfoară, o aşezi în tavă, o acoperi cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor 25-30 de minute. Îndepărtezi folia şi o mai ţii la rumenit încă 10 minute.


Comentarii

Postări populare