Omleta la cuptor
Omleta altfel decât cea clasica , cât trăim învățăm și avem alte idei
Ingrediente
cateva felii de paine mai vechi
450 gr carnaciori rumeneti
cca 100 gr bacon maruntit si gatit
350 gr branza data pe razatoare
8 oua
230 ml lapte
100 gr smantana
piper
sare
alte condimente (dupa preferinte)
Mod de preparare:
Greseaza cu unt o tava de copt. Pune un strat de bucatele de paine in ea, apoi bucatele de carnaciori si bacon. Presara 230 gr branza. Mixeaza ouale cu laptele, smantana, piperul si sarea. Toarna mixul peste branza din tava, apasa usor cu o lingura pe compozitie, dupa care adauga restul de branza. Acopera cu o folie si baga in frigider peste noapte. A doua zi indeparteaza folia si baga tava in cuptorul incins la 170 de grade Celsius pentru aproximativ o ora (pana se rumeneste)
Este ușor de făcut
Poftă bună
Comentarii
Trimiteți un comentariu