Tortelini cu nuca zi zahar


Τορτελλινι με καρύδια
Ιλικα
Υα ζιωι
Αλάτι
200 γρ αλεύρι
2 αυγα
Υα τιν γεμισι
150 γρ καρύδια ψιλοκομμένα
100 γρ ζάχαρη
Φλούδα πορτοκαλιού
2λ νερό
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Διαδικασία
Ανακατεύουμε καρδιά με ζάχαρη κε φλούδα πορτοκαλιού κε αφισουμε .
Κάνουμε τιν ζιμι , ανακατεύουμε τα αυγά με αλεύρι κε βάλουμε αφτί τι ζιμι σε μεμβράνη και αφισουμε γα 30-45 λεπτά. Μετά τα κόβουμε σε κατε κομμάτι τα βάλουμε μια κουταλιτα γεμίσι κε κλίνουμε. Βάλουμε το νερό με αλάτι να βράσει κε μετά προστετουμε τα τορτελλινι κε βράσουμε γα 10-13 λεπτά, μετά σταγισουμε, βάλουμε βουτιρο σε τιγανικε μετά τα τορτελλινι κε ανακατεύουμε. Βάλουμε στο πιάτο κε σερβίρετε με καρδιά κε ζαχαρι.
Απολαύστε
Κάλι ορεχι
sau ravioli de casa
Ingrediente
Pentru aluat
Sare
200 g faina 000
2 oua
Pentru umplutura
150 Gr nuca măcinată
100 Gr zahăr
Coajă de portocală
2 l apa
1 lingura unt
Mod de preparare
Amestecam nuca măcinată cu zahar și coaja de portocala.
Din 2 oua si 200 g faina facem un aluat pe care il lasam invelit in folie alimentara pt cca 30-45 minute. Apoi întindem bine sa fie o foaie subțire
Și tăiem rotund sau patrat
In fiecare rotund sau patrat punem cu o linguriță umplutura de nuci și împachetăm. Punem apa cu sare să fiarbă și apoi adăugăm tortelini și lăsăm să fiarbă 10-13 minute. Scoatem din apă și îi trecem sub jet de apa rece .
Punem ulei in tigaie și lăsăm să se încălzească apoi punem tortelini și amestecam. Punem pe farfurie , presărăm nuca și zahăr și servim.
Pofta buna

Comentarii

Postări populare