Chec cu nuca de cocos si gem de căpșuni
Chec de post cu nuca de cocos si gem de capsuni.
Rețetă și poza apartin prietenei noastre Daniela Maria Todea, căruia îi mulțumesc
INGREDIENTE
250 gr zahar
125 ml ulei
250 ml apa minerala
400 gr faina
1 praf copt
2 linguri cacao
3 linguri nuca de cocos
2 linguri gem de capsuni sau alte preferinte.
Mod de preparare
Intru-un bol se amesteca apa ,zahar ,uleiul si faina care a fost amestecata si cernuta impreuna cu praful de copt. Compozitia se imparte in 2.Una ramane alba in care se pune nuca de cocos si in cealalta se pune cacao si gemul de capsuni. Se ia tava de chec in care am pus hartie de copt si cu o lingura se pune alternativ din fiecare compozitie. Se da la cuptor la 180 ° pt 35-40 minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Este foarte gustos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu