biscuiti scotieni
Biscuitii scotieni sunt desertul ideal pentru zilele in care nu ai prea mult timp la dispozitie, insa micutii tai asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa pentru a gusta ceva dulce si delicios. Biscuitii scotieni sunt foarte usor de preparat si nu sunt nici costisitori.Ingrediente
130 gr faina alba
80 gr faina de orez
60 gr zahar
70 gr unt
60 gr unt sarat
3 vanilii
100 gr fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Amesteca intr-un castron mare cele doua sortimente de faina si zaharul. Adauga untul topit, vanilia și fulgii de ciocolata si framanta bine aluatul.
Pune apoi aluatul pe o un blat presarat cu faina si intinde-o intr-o foaie cu grosimea de 1 cm. Decupeaza aluatul cu ajutorul unor forme rotunde si inteapa-le cu o furculita. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune biscuitii la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, la 180 de grade Celsius
Biscuitii scotieni se servesc la temperatura camerei, simpli sau cu zahar pudra. Sau linga cafeaua de dimineata
Comentarii
Trimiteți un comentariu