Chifteluțe de ciuperci si cartofi
Fara chifteluțe familia noastră nu rezista. Deci chiar daca e post , le fac chifteluțe și chiar foarte bune.
Ingrediente
600 gr ciuperci
2 legaturi ceapă verde
1 legatura mărar
1 legatura pătrunjel
1 morcov
3 cartofi
100 gr pesmet
sare
piper
ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Se curăţă ciupercile, se spală, se taie mărunt şi se amestecă cu verdeaţa.
Ceapa verde se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte.
Curățăm morcovul și cartofii se spala, se dau pe răzătoarea și apoi îi stoarcem de surplusul de apa.
Într-un bol, se amestecă ciupercile, verdeaţa, ceapă tocată, pesmetul , morcovul și cartofii rași, sarea şi piperul măcinat. Se formează chifteluţele, se mai trec printr-un strat de pesmet şi apoi se prăjesc.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu