carnati in foietaj
Ingrediente
aluat foietaj ( 2 foi)
10 carnati subtiri
1 lingura apa
1 ou
salata coleslaw
zacusca
masline
Mod de preparare
Taiem carnatii pe jumatate
Incinge cuptorul la 200C.
Intindem foile de aluat pe o suprafata presarata cu faina. Taiem in 20 de fasii subtiri de 1-1.5cm.
Infasoara fasiile de aluat in jurul carnaciorilor si aseaza-i intr-o tava pregatita cu hartie de copt. Unge foietajul cu oul batut cu apa.
Intindem foile de aluat pe o suprafata presarata cu faina. Taiem in 20 de fasii subtiri de 1-1.5cm.
Infasoara fasiile de aluat in jurul carnaciorilor si aseaza-i intr-o tava pregatita cu hartie de copt. Unge foietajul cu oul batut cu apa.
Coace timp de 15 minute si lasa-i sa se raceasca timp de 10 minute pe un gratar.
Serveste carnaciorii in foietaj cu salata coleslaw, zacusca si masline
Comentarii
Trimiteți un comentariu