fursecuri cu ciocolata 2

fursecuri cu ciocolata
Aceste fursecuri se pregatesc cu un minim de efort si sunt foarte gustoase si fragede.
Ingrediente 
115 gr unt
200 gr zahar alb
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie
175 gr faina
150 gr fulgi de ciocolata
2 linguri coajă de portocale confiate
Mod de preparare 
Frecam bine untul cu tot zaharul. Adaugam oul, apoi vanilia si praful de copt si amestecam iar. Punem faina si omogenizam bine, apoi incorporam fulgii de ciocolata si coaja de portocale confiate  Pe o tava punem hartie de copt. Cu o lingurita, la distanta unele de altele, punem movilite in tava. Nu trebuie sa fie perfecte ca forma, se vor intinde in tava.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade
* pe tava cuptorului intra o data cca 16 fursecuri; coaceti frusecurile in 3 ture sau in 3 tavi dava va permine cuptorul, nu incercati sa le inghesuiti in tava. Se coc la 170C pentru 20 minute. Fursecurile vor fi un pic moi in centru si rumene doar pe margine. Chiar daca sunteti tentati sa-i lasati mai mult la cuptor, fiindca vi se par prea moi, nu faceti asta . Se scot fursecurile pe o farfurie lata, intr-un singur strat si se lasa la racit, ele se vor intari.

Comentarii

Postări populare