Curcan in sos cu paste
Pentru că tot mai aveam in congelator 1 pulpa și piept de curcan am zis sa fac aceasta rețetă care e super buna
Ingrediente
350 g piept de curcan
1 pulpa de curcan
1 ardei gras roşu
5 roşii
1 ceapă medie
1 căţel de usturoi
1 morcov
3 linguri ulei de măsline
sare
piper
500 gr paste late
Mod de preparare:
Morcovul se curata , se spală și se se taie rondele , apoi îl punem sa fiarbă pentru 10 minute
Se spală carnea, se şterge şi se taie fâşii. Se pregătesc legumele. Se taie ardeiul gras fâşii, roşiile cuburi, iar ceapa, usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie se încing 2 linguri de ulei şi se prăjeşte carnea, amestecând.
Se sărează şi se piperează. In restul de ulei de măsline se călesc ardeiul gras, ceapa şi usturoiul. Se adaugă morcovul, roşiile şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 8 min.
Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine. Se adaugă în sos fâşiile de carne şi totul se potriveşte de sare şi piper. Pastele se servesc cu sos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu