Ciorba de fasole in cos de secara
Fasolea în bol de pâine este una din mâncărurile tradiționale pe care orice gospodină trebuie să știe cum să le facă. Rețeta e simplă și rapidă. Pentru că iahnie de fasole am mâncat în coș de pâine acum am facut ciorba de fasole in cos de secara. Noi preferam in cos de secara care este foarte bun rețetă pentru cos de secara o găsiți pe blog
Ingrediente
1 ciolan afumat
250 g fasole
1 morcov mare
2 cepe
2 foi de dafin
cimbru
concentrat de legume
boia
sare
piper
3 linguri pasta de tomate
1 l apa
1 mana de țelină frunze
2 căței de usturoi
2 căni de bors
3-4 linguri
PREPARARE
Se curăţă ceapa, se taie mărunt, după care se căleşte într-o oală in care am pus uleiul.
Se curăţă şi morcovul și țelină , se taie mărunt şi se pun peste ceapă. Se lasă să se călească puţin, după care se adaugă fasolea, ciolanul, pasta de tomate , usturoiul tocat marunt, concentrat de legume şi foile de dafin. Se toarnă apă şi se lasă să fiarbă, până fasolea devine moale. Cînd fasolea a devenit moale punem borșul și mai lasăm sa dau un clocot.
La sfârşit, se condimentează cu sare, piper, boia, cimbru
Punem ciorba in cos de secara și servim cu ceapa.
Ciorba fiind cald iar coșul de secara rece se va înmuia repede.
Pofta buna va doresc!
Ingrediente
1 ciolan afumat
250 g fasole
1 morcov mare
2 cepe
2 foi de dafin
cimbru
concentrat de legume
boia
sare
piper
3 linguri pasta de tomate
1 l apa
1 mana de țelină frunze
2 căței de usturoi
2 căni de bors
3-4 linguri
PREPARARE
Se curăţă ceapa, se taie mărunt, după care se căleşte într-o oală in care am pus uleiul.
Se curăţă şi morcovul și țelină , se taie mărunt şi se pun peste ceapă. Se lasă să se călească puţin, după care se adaugă fasolea, ciolanul, pasta de tomate , usturoiul tocat marunt, concentrat de legume şi foile de dafin. Se toarnă apă şi se lasă să fiarbă, până fasolea devine moale. Cînd fasolea a devenit moale punem borșul și mai lasăm sa dau un clocot.
La sfârşit, se condimentează cu sare, piper, boia, cimbru
Punem ciorba in cos de secara și servim cu ceapa.
Ciorba fiind cald iar coșul de secara rece se va înmuia repede.
Pofta buna va doresc!
Comentarii
Trimiteți un comentariu