cuiburi cu crenvurtsi si cascaval





Cuiburi cu crenvurști și cașcaval, se prepara repede și se pot servi calzi dar și reci.
Ingrediente
1 aluat de foietaj (congelat, se gaseste in orice supermarket)
3 crenvurști de pui sau porc, dupa preferinte
100 Gr cascaval
1 ou
3 bețișoare de lemn
Mod de preparare:
Se taie aluatul de foietaj in forme rotunde ( eu am tăiat după o farfurie mica de la setul de cafea) . Infingem fiecare crenvurști Intr un bețișor  și apoi tăiem  răsucit. Scoatem blatul și punem crenvurști pe fiecare rotund de foietaj. In fiecare crestătură adunam aluat că sa iasă că un cuib. In centru cuibului punem cascaval ras. Ungem cuiburile cu ou batut
Se lasa la cuptor in jur de 15 minute, la foc mare sau 220 grade, pana cand foietajul se umfla.
Se pot servi calzi sau reci, cu orice sos de mustar sau de rosii, dupa gustul fiecaruia.
Pofta buna!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare