cartofi cu mirodenii
Este perioada postului si nu mai stii ce sa mai gatesti, iata o idee si o reteta care ne place foarte , noi o folosim mai mult ca garnitura
Ingrediente:
7-8 cartofi albi mari,
1 lingură de boia dulce
1 lingurita de boia iute
1 linguriţă de oregano uscat
1 lingurita cimbru uscat
piper şi sare
3 linguri de ulei de măsline
3-4 căţei de usturoi pisaţi,
1 cana apa
Mod de preparare
se curăţă cartofii de coajă, se spală şi se taie rondele groase. Într-o pungă se pun toate mirodeniile, uleiul şi feliile de cartofi. Se leagă la gură şi se amestecă uşor, astfel încât cartofii să se îmbibe cu toate condimentele. Se pune punga la congelator 30 de minute. Apoi, se varsă conţinutul din pungă într-o tavă de yena şi se dă la cuptor, 30 de minute acoperită cu folie de aluminiu, apoi descoperită până se rumenesc cartofii. Se servesc calzi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu