Triunghiuri cu foietaj
Un aperitiv minunat din foietaj, se prepara usor si rapid, este ideal pentru musafiri sau pur si simplu pentru un mic dejun sau o gustare.
Ingrediente
400 gr aluat foietaj
2 pachete bacon crud
60gr cascaval ras
ketchup
Mod de preparare
Aluatul dezghetat il intindem pe blatul de lucru, ungem cu ketchup dulce sau picant (dupa preferinte), presaram cu putin cascaval ras si taiem fasii de aproximativ 2,5-3cm; pe fiecare fasie asezam felii de bacon si facem triunghiuri.
Asezam in cuptorul bine incins 15 minute dupa care scoatem si asezam cascaval deasupra, este gata cand cascavalul se rumeneste frumos.
Pofta buna !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!
Ingrediente
400 gr aluat foietaj
2 pachete bacon crud
60gr cascaval ras
ketchup
Mod de preparare
Aluatul dezghetat il intindem pe blatul de lucru, ungem cu ketchup dulce sau picant (dupa preferinte), presaram cu putin cascaval ras si taiem fasii de aproximativ 2,5-3cm; pe fiecare fasie asezam felii de bacon si facem triunghiuri.
Asezam in cuptorul bine incins 15 minute dupa care scoatem si asezam cascaval deasupra, este gata cand cascavalul se rumeneste frumos.
Pofta buna !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu