Colțunași prajiti





Colțunași am făcut mai mereu ,dar prăjiți nu am făcut așa că am zis sa ii fac , că doar nu o sa se întâmple nimic . Poze doar sa arunc compoziția daca nu ne place . Dar ne au plăcut așa că voi mai face și altă dată cu alta umplutura
Ingrediente
2 oua,
50 ml apa,
1 sfert lingurita sare,
200 g faina,
100 gr unt,
150 gr branza de vaci,
1 galbenus,
4 pachete zahar vanilat.
Mod de preparare
Din oua, sare, apa si faina se face un aluat nu prea tare,care se framanta bine pe planseta,apoi se intinde o foaie cam de 1 mm grosime.Se taie patrate cu latura de 5-6 cm care se umplu cu branza amestecata cu ou.
Coltunasii se prajesc in ulei încins.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept

Comentarii

Postări populare