Biscuiți cu ovăz și migdale
Pentru ca tot este răcit print, sta acasă și tot are pofta de ceva dulce.
Mami fa mi ceva dulce te rog dar sa mănânci și tu .
I am promis că fac
Cand am deschis camara, ia faina de unde nu-i , am uitat ca am terminat faina si nu am mai apucat sa cumpar alta. Ce era de facut cand promisesem deja ca fac biscuiti?
Am facut niste biscuiti ( deliciosi!!! ) din fulgi de ovaz. As spune chiar ca seamana mai mult cu niste fursecuri
Ingrediente
150 gr fulgi de ovaz
2 linguri rase faina de mei
50 gr unt
50 ml lapte vegetal
2 linguri zahar cocos
o mana de migdale macinate
un varf lingurita praf de copt
Mod de preparare
Am macinat marunt, intr-o faina, fulgii de ovaz. Migdalele le-am maruntit si pe ele. Faina de mei am amestecat-o cu praful de copt. Am adaugat toate ingredientele in vas :faina de ovaz, untul topit, faina de mei cu praf de copt, migdalele maruntite, laptele, zaharul de cocos si le-am framantat intr-o coca putin lipicioasa. Am modelat cu mainile umede niste bile de aluat, le-am asezat pe hartia de copt, in tava si le-am aplatizat.
Biscuitii au stat in cuptorul preincalzit, la 170 de grade, aproximativ 15 minute, pana s-au rumenit putin.
Pofta buna!!!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!!!
Mami fa mi ceva dulce te rog dar sa mănânci și tu .
I am promis că fac
Cand am deschis camara, ia faina de unde nu-i , am uitat ca am terminat faina si nu am mai apucat sa cumpar alta. Ce era de facut cand promisesem deja ca fac biscuiti?
Am facut niste biscuiti ( deliciosi!!! ) din fulgi de ovaz. As spune chiar ca seamana mai mult cu niste fursecuri
Ingrediente
150 gr fulgi de ovaz
2 linguri rase faina de mei
50 gr unt
50 ml lapte vegetal
2 linguri zahar cocos
o mana de migdale macinate
un varf lingurita praf de copt
Mod de preparare
Am macinat marunt, intr-o faina, fulgii de ovaz. Migdalele le-am maruntit si pe ele. Faina de mei am amestecat-o cu praful de copt. Am adaugat toate ingredientele in vas :faina de ovaz, untul topit, faina de mei cu praf de copt, migdalele maruntite, laptele, zaharul de cocos si le-am framantat intr-o coca putin lipicioasa. Am modelat cu mainile umede niste bile de aluat, le-am asezat pe hartia de copt, in tava si le-am aplatizat.
Biscuitii au stat in cuptorul preincalzit, la 170 de grade, aproximativ 15 minute, pana s-au rumenit putin.
Pofta buna!!!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu