Foietaj cu legume

Bună dimineața pofta de foietaj cu legume și brânză tofu de post , că tot ne pregătim de Postul Paștelui
Ingrediente:
400 gr. foietaj
1/2 pachet de legume mexicane
130 Gr brânză tofu
Ulei
 Mod de pregatire:
Foietajul se intinde de 4-5 mm. Se taie in patrate sau dreptunghiuri, cum va iese mai bine ca sa folositi eficient foaia.
In interiorul patratelor, cu un cutit se traseaza un alt patrat mai mic, de 2-3 mm adancime. Se îndreaptă cu puțin ulei  culoare. Se introduce in cuptorul inchins.
Cand au crescut si au prins si o culoare frumoasa, sunt gata si se scot din cuptor. Dupa ce s-au racit, se desprinde prin ridicare capacele.
Separat, distuiti in ulei legumele mexicane. Daca nu aveti, puteti improviza cu ce aveti prin frigider.
Taiati julien ardei rosu si verde, morcov, mazare, rosie, ceapa, sfecla rosie, verdeata…sarati, piperati. Apoi amestecam cu brânză tofu. Cu aceasta compozitie se umplu pachetelele.
Și se mai pun la cuptor 10-15 minute .
Pofta buna!!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!!

Comentarii

Postări populare