Plăcintă cu spanac și feta fara foi
Plăcintă cu spanac și brânză fara foi
Ingrediente
500 gr spanac
200 gr brânză feta rasa
1 pahar lapte
1 pahar ulei
2 oua ușor batute
4 căni faina
20 gr praf de copt
Sare
Piper
Unt
Mod de preparare
Opărim spanacPreincalzim cuptorul la 180 de grade și ungem o tava cu unt. Intr un bol amestecam spanac laptele, ulei, sare, piper , brânză rasă , ouăle, praful de copt și faina . Punem aceasta compoziție in tava unsa și punem deasupra bucatele de unt. Coacem la cuptor preîncălzit pentru 40-50 minute până prinde o culoare maronie. Scoatem din cuptor și lăsăm 5 minute sa se răcească și apoi tăiem și servim. Pofta buna!!
Mulțumesc pentru
Comentarii
Trimiteți un comentariu