Pachetele chinezesti


Pacheţele chinezeşti – gustoase, deosebite, rapide! De ce să comanzi de la chinezesc când ai putea, foarte bine şi uşor, să-ţi faci acasă propriile pacheţele chinezeşti, după bunul tău plac? Vezi mai jos cât de uşor se prepară:
Ingrediente
 ulei pentru prăjit
 un praf de curry
 3 foi de plăcintă groase
 200 gr carne tocată
 2 bucăţi de praz
 500 gr ceapă
 500 gr morcovi
 sare şi piper
Sos
200 Gr bulion
400 ml apa
Oregano
Sare
Piper
2 cepe
2 linguri ulei
Mod de preparare
Facem sosul
Punem ulei in tigaie și lăsăm sa se ncinga.
Tocăm ceapa și o punem in ulei încins, o lasam 2 minute și apoi punem bulion , apa, oregano, sare și piper și lăsăm să fiarbă
 Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.
 Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri. În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute. După ce le am prăjit le punem in sosul facut. Se pot face și la cuptor
Se servesc calde.
Pofta buna !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!

Comentarii

Postări populare