Pâine umpluta cu șuncă și ciuperci
Rețeta unei gustări simple, gustoase și sățioase.
Ți a rămas pâine de ieri nu o aruncă am o idee foarte buna
Ingrediente:
340 Gr caşcaval
110 gr unt
100 Gr ceapă verde
1 pâine veche de ieri
340 Gr Ciuperci champignon
Cimbru proaspăt (tocat) – 1 lingură
150 Gr șuncă de vita
Mod de preparare
Topim untul într-o tigaie 100 Gr . Tăiem ciupercile felii și le aruncăm în tigaie. După 4-5 minute, când ciupercile sunt ușor prăjite și încep a lăsa suc, se adaugă cimbrul și se prăjesc încă 2-3 minute.
Răcim ciupercile pe o farfurie.
Încălzim cuptorul la 140 de grade.
Pâinea se va scobi , scoatem miezul,
Tăiem șuncă fasii
Tăiem cașcavalul în cuburi. Amestecăm restul de unt cu ceapa verde tăiata. Punem șuncă tăiată în pâine, apoi punem ciuperci, apoi punem untule amestecat cu ceapa verde
Împachetați pâinea în folie de aluminiu. Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Descoperim partea de sus a foliei punem cașcavalul mai coacem pâinea încă 10 minute, până se topește cașcavalul.
Pofta buna!!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu