Peste din aluat




Am avut musafiri și m am gândit să fac un pește din Aluta pentru a i incanta
Ingrediente
Pentru aluat
1 cana de lapte
10 gr drojdie proaspata
1 ou
sare
400 gr faina
Umplutura:
4 felii subtiri somon
sare
piper
Broccoli
120 Gr smantana
ulei de masline
condimente pentru peste
Pentru uns
1 ou
1 lingura apa
Mod de preparare
Am pregatit aluatul:faina am pus-o intr-un lighenus de plastic,unde am facut un cuib si am presarat sarea apoi am pus oul amestecat.  Laptelecaldut impreuna cu drojdia le-am turnat in faina si am framantat.Am lasat sa se odihneasca 30 minute,apoi am intins jumatate din compozitie sub forma de peste (asa cum m-am priceput) si am copt-o in tava aragazului. Punem somon , sare , broccoli , smantana și ulei de măsline in blender și amestecam bine .
Întindem aluatul că sa putem face un pește , tăiem fâșii că sa putem închide pestele, punem compoziția de somon peste aluat și facem pestele.batem oul cu apa și apoi ungem pestele nostru , iar deasupra punem mac.
OreincalPre cuptorul la 190 de grade și coacem pentru 35-40 de minute.
Pofta buna!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!



Comentarii

Postări populare