Tocăniță de cartofi cu orez morcovi și carne



Buna dimineața oameni frumoși ,ne a rămas putina carne de vita de ieri, așa că azi am făcut o noua . Am făcut această rețetă de tocăniță 

Ingrediente
6 cartof
1 ceapa mica
1 ardei
1/2 lgt boia dulce
1/2 pahar orez
sare
2 lg ulei
1 frunzulita dafin
3 catei usturoi
Morcovi baby
Carne de vita fiarta 
Mod depreparare  
 Spalam orezul in 2-3 ape; il lasam in apa rece pentru 20 minute. Taiem ceapa si o calim in ulei împreună cu morcovi baby, intr-o craticioara, cam 2-3 minute.  Luam de pe foc si adaugam boia, sare si frunza de dafin rupta in doua.Punem si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi orezul, ardeiul taiat mic, apa si lasam pe foc pana este fiert orezul.Dupa ce a fiert orezul si cartofii potrivim de sare daca mai este cazul adaugăm și carnea fiarta , apoi adaugam cateii de usturoi maruntiti.
Pofta buna!!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!
  

Comentarii

Postări populare