Chifle cu iaurt

Chifle cu iaurt ...tare bune sunt aceste chifle dimineata la micul dejun.
Si cînd nu ai de lucru, îți faci
Ingrediente
550 gr faina
300 ml iaurt natural la temperatura camerei
1/2 lgt sare
1 lgt zahar
3 lg ulei de masline
un pliculet drojdie uscata
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam toate ingredientele si framantam bine pana obtinem un aluat elastic care nu se mai lipeste de maini.  Lasam aluatul la crescut intr-un loc caldut acoperit cu un prosop 1 ora.
Alutaul dospit il impartim in 8 parti egale si formam chiflele pe care le asezam apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Mai lasam chiflele la dospit in tava 15-20 minute.
Ungem chiflele cu un ou usor batut si le presaram cu susan iar apoi le coacem in cuptorul incins la 160 grade.
Pofta buna !!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!

Comentarii

Postări populare