Chec pufos acrisor
Ingrediente
3 ouă
1/2 pahare de zahăr
3 pahare de făină
1 pahar de smântână
250 gr de unt
1/2 pachețel de praf de copt
vanilie
coajă de portocală
Zahar pudra
1/2 de lămâie (doar sucul)
Mod de preparare
Amestecați toate ingredientele.
Turnați aluatul într-o formă de copt de dimensiune mai mare sau în forme de copt mai mici (aveți în vedere faptul că aluatul va crește dublu).
Coaceți checul la temperatura de 200-220°C timp de 20-25 de minute.
La dorință, presărați cu zahăr pudră.
******Notă:
Coaja de portocală poate fi mai întâii uscată, apoi dată prin mașina de tocat carne sau tocată mărunt cu cuțitul. Acest volum de ingrediente este indicat pentru o formă de copt de rotunda mare . Checul se obține cu înălțimea de aproximativ 6 cm. Dacă aveți o formă de copt mai mică, folosiți o jumătate din volumul ingredientelor.
Pofta buna!!!!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu