Budinca de paste

Nu am mai făcut de mult budinca de paste așa că m am apucat de treabă
Ingrediente
 400 gr paste
 5 ouă
 1 lingurita sare
 250 gr brânză telemea
 100 gr brânză dulce
 2 linguri smântână
 1 plic zahăr vanilat
 100 gr unt
 2 linguri zahăr
 2 linguri pesmet
Apa
Mod de preparare
Se fierb pastele în apă clocotită cu o linguriță de sare. După ce au fiert, se scot în sită, se trec printr-un jet de apă rece și se pun într-un bol. Se rade brânza deasupra, se pune untul moale, brânza dulce, smântâna, zahărul vanilat și ouăle unul câte unul.
Se amestecă bine cu o lingură de lemn și se toarnă în forme de ceramică tapetate cu unt și cu pesmet sau zahăr tos.
 Se bagă în cuptorul încins. Se lasă la 150°C până se rumenesc și se servesc simple sau cu zahăr.
Pofta buna!!
Mulțumesc pentru vizită și te  mai aștept!!!!

Comentarii

Postări populare