Aripioare marinate
o rețetă delicioasă și fină de aripioare de pui cu usturoi în sos de tomate. Aceste aripioare sunt foarte aromate, crocante și suculente datorită marinadei din tomate, care este picantă și combinată perfect. Marinada corectă reprezintă secretul cel mai important al iubirii noastre pentru acest fel de mâncare, anume aceasta diversifică gustul aripioarelor. Aripioarele aromate de pui pot servi ca o gustare la bere sau ca fel principal servit cu salată de legume. Învită-ți gașca la o halbă de bere și o gustare pe masura
Ingrediente
500 gr de aripi de pui
100 gr de pastă de tomate
3 linguri de ketchup
3 căței de usturoi
sare și piper negru măcinat – după gust
Mod de preparare
Pregătiți marinada din pasta de tomate, ketchup, usturoi tocat mărunt, sare și piper.
Spălați aripile și marinați-le timp de 3 ore. Ungeți tava cu ulei și așezați aripioarele împreuna cu marinata . Coaceți în cuptorul preîncălzit până vor fi gata (rumene).
Pofta buna !
Multumesc pentru vizita și te mai aștept!!!
Ingrediente
500 gr de aripi de pui
100 gr de pastă de tomate
3 linguri de ketchup
3 căței de usturoi
sare și piper negru măcinat – după gust
Mod de preparare
Pregătiți marinada din pasta de tomate, ketchup, usturoi tocat mărunt, sare și piper.
Spălați aripile și marinați-le timp de 3 ore. Ungeți tava cu ulei și așezați aripioarele împreuna cu marinata . Coaceți în cuptorul preîncălzit până vor fi gata (rumene).
Pofta buna !
Multumesc pentru vizita și te mai aștept!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu