tortelinni cu piept de pui

O idee pentru cina , este usor si sanatos
Ingrediente
500 gr piept de pui dezosat
3 cani faina
2 oua
1 ceapa
4 linguri ulei
sare
piper
apa
Mod de prepararre
Se amesteca faina, din care se pune deoparte o lingura, cu un ou si apa cat cuprinde, se framanta si se lasa sa se odihneasca, acoperind vasul. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se caleste in doua linguri de ulei. Piepul de pui, curatat de piele, se fierbe in apa cu sare. Cand este gata, se da prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita, amestecandu-se apoi cu un ou, sare si piper. Se omogenizeaza compozitia. Coca se intinde intr-o foaie subtire, din care se taie patratele cu latura de aproximativ cinci cm. Pe fiecare patratel se pune cate putin din umplutura, dupa care se aduna colturile si se lipesc intre ele. Se pun sa fiarba toate in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ un sfert de ora, se scot, se scurg bine se trec prin unt si se servesc cu bucatele de piept de pui prajit
Pofta buna!

Comentarii

Postări populare