ardei umpluti cu carne de pui
Vrei ardei umpluți????
Dar ti se pare un preparat greu pentru oragnism ( ca sunt facut cu carne de porc sau de vita). Gateste-i cu carne de pui, orez si legume, si vei vedea ca asta e cea mai usoara reteta cu carne tocata pe care o poti prepara
Ingrediente
8 ardei
600 gr piept de pui tocat
1 ardei
2 morcovi medii
2 cepe
3 linguri orez
1/2 legatura marar
1 lingurita busuioc proaspăt
sare
apa
piper
Mod de preparare
Curățam ceapa si o spălam. Curățam morcovii si ii dam pe râzătoare. Spălam ardeiul si îl curățam de semințe. Spălam mărarul si busuiocul si lăsăm sa se scurgă
Toaca ceapa cat mai marunt si combin-o cu 1 ardei tocat fin, morcovul ras, mararul, busuiocul si orezul. Potriveste de sare si piper, apoi pune compozitia intr-o tigaie, in putin ulei incins.Lasa 2 minute . Apoi punem carnea tocata .Intoarce amestecul de carne tocata in tigaie pana ce isi schimba uniform culoarea. In rastimp, curata ardeii de cotoare si seminte. Umplem ardeiii cu compozitia din tigaie , apoi le punem capac. Asezam ardeii umpluti in oala mai mare. Deasupra lor toarna sosul de rosii si completeaza cu apa. Acoperim oala cu capac si lasam sa fiarba la foc mediu 55-65 de minute. Dar incercati sa vedeti daca carnea si orezul este fiert. Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu