cotlete de pui
Ce copil nu iubește cotlete de pui? Nici unul! Împreună cu cartofi pai sunt una dintre cele mai bune mese tuturor copiilor din întreaga lume. De ce ai strica o favoare atunci?
Ingrediente
3 oua mari
sare
1/3 cană faina
3 1/2 cesti pesmet ras
1 cană ulei de măsline
8 filet de pui
1 lamaie
Mod de preparare
Într-un vas puțin adânc, se bat ouale cu sare. Să stea timp de 5 minute. Intr-un alt vas se amesteca faina cu jumătate de linguriță de sare și un al treilea vas puțin adânc punem pâine prăjită maruntita (pesmet ras) .Într-o tigaie mare adâncă la foc mediu. Între timp am sters și uscați carnea de pui cu prosoape de hârtie. Apoi, înmoaie fiecare cotlet în făină, apoi în ou și în cele din urma in pesmet. Avand grija sa fie peste tot . Dam focl mai tare și așezați cotletul în tigaie. Prajim bine pe fiecare parte, aproximativ 4 minute de fiecare dată. Intoarceti bucatiloe de pui sa se prajeasca si pe cealalta parte. Scoatem pieptul de pui in platou in care punem pe hârtie de bucătărie pentru a trage excesul de ulei si servesc cu cartofi prajiti si iaurt .
Pofta buna !!!!
Ingrediente
3 oua mari
sare
1/3 cană faina
3 1/2 cesti pesmet ras
1 cană ulei de măsline
8 filet de pui
1 lamaie
Mod de preparare
Într-un vas puțin adânc, se bat ouale cu sare. Să stea timp de 5 minute. Intr-un alt vas se amesteca faina cu jumătate de linguriță de sare și un al treilea vas puțin adânc punem pâine prăjită maruntita (pesmet ras) .Într-o tigaie mare adâncă la foc mediu. Între timp am sters și uscați carnea de pui cu prosoape de hârtie. Apoi, înmoaie fiecare cotlet în făină, apoi în ou și în cele din urma in pesmet. Avand grija sa fie peste tot . Dam focl mai tare și așezați cotletul în tigaie. Prajim bine pe fiecare parte, aproximativ 4 minute de fiecare dată. Intoarceti bucatiloe de pui sa se prajeasca si pe cealalta parte. Scoatem pieptul de pui in platou in care punem pe hârtie de bucătărie pentru a trage excesul de ulei si servesc cu cartofi prajiti si iaurt .
Pofta buna !!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu