paste picante cu carne tocata

 
Pentru provocarea " Week-end cu spor"  inițiată de Ștefania
am făcut  paste picante cu carne tocata, eu nu am folosit fasole rosie. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici pentru mai multe detalii
Paste picante cu carne tocata
INGREDIENTE:
150 gr paste;
400 gr carne tocata de vita;
o ceapa rosie
sare;
piper;
fulgi de chilli;
oregano
1 ardei gras verde
piper
ulei
MOD DE PREPARARE:
Se pune apa cu sare la fiert si se pregatesc pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ceapa se toaca marunt si ardeiul se toaca mărunt, apoi se calesc in putin ulei.
Se adauga carnea tocata, 2-3 linguri de apa de la paste, sare piper, fulgi de chilli si se fierbe câteva minute pana se scade
Se amesteca, apoi se adauga o lingurita de oregano si piper.
Se pun si pastele fierte, se amesteca si se mai lasa 1-2 min pe foc.
Pofta buna!

Comentarii

  1. Multumesc pentru participare! Sper ca au fost pe gustul vostru!

    RăspundețiȘtergere
  2. da foarte bune, o sa incerc si cu fasole rosie.
    Multumim

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare