madeleine cu ciocolata
Va aduceti minte de Madeleine, desertul frantuzesc
Ingrediente
¼ cana faina
¼ cana cacao, neindulcita
2 galbenusuri de ou
½ lingurita praf de copt
1/3 cana zahar pudra
1 varf de sare
60 gr unt
½ lingurita extract de vanilie
¼ cana zahar alb
1 ou
Mod de preparare
¼ cana cacao, neindulcita
2 galbenusuri de ou
½ lingurita praf de copt
1/3 cana zahar pudra
1 varf de sare
60 gr unt
½ lingurita extract de vanilie
¼ cana zahar alb
1 ou
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Unge o tava cu unt. Amesteca faina, cacaua, praful de copt si sarea intr-un castron.
Amesteca intr-un al doilea castron untul cu vanlia si zaharul. Adauga apoi ouale si galbenusurile, batand bine. Apoi adauga si compozitia din primul castron. Umple formele pentru madeleine cu aceasta compozitie si da-le la cuptor pentru 12 minute.
Scoate-le apoi si lasa-le sa se răcească.
Scoate-le apoi si lasa-le sa se răcească.
Se serveste cu zahar pudra pe deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu