costite de miel cu spanac

Costite de miel cu spanac
O reteta care ne place foarte mult si o preparam mereu.
Ingrediente
1 kg costite de miel
2 cepe
100 ml ulei de masline
100 ml vin rosu
5-6 catei de usturoi
1 kg spanac
1-2 cana apa
sare
piper
oregano
Mod de preparare
Spalam bine costitele de miel si le lasam sa se scurga. Spalam spanacul si lasam sa se scurga.
Curatam ceapa si usturoi, spalam si le tocam marunt.
Punem ulei in cratita si lasam sa se incinga, apoi punem ceapa si lasam sa se caleasca . Adaugam costitele de miel si le lasam 2 minute pe fiecare parte , apoi adaugam vinul si lasam 5 minute. Adaugam spanacul, apa, sare, piper si oregano. Lasam sa fiearba 15 minute si apoi adaugam usturoiul. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mediu pana carnea este fiarta.
Atentie !!!
Spanacul lasa si el apa nu puneti multa apa ( eu am pus doar o cana de apa), verificati din cind in cind. Nu amestecati  , miscati cratita , asa carnea nu va cadea de pe os.
Trebuie incercata aceasta reteta
Pofta buna !

Comentarii

Postări populare