crema de cacao
Postul nu mai este deloc complicat. Încearcă această rețetă savuroasă, care se prepară repede și este foarte buna deoarece nu contine gluten, o puteti folosi la rulade , minitarte, cu fructe sau de ce nu simpla. Pentru ca ne a placut crema de vanilie facuta dupa aceasta reteta am zis sa incercam si cu cacao
Ingrediente
500 ml lapte de migdale
1 pachet de margarină
3-4 linguri de zahăr
6-7 linguri de amidon
esență de vanilie
sare
1 lingura coniac
2 linguri cacao
Mod de prepare
Punem laptele cu un praf de sare in craticioarav care nu lipeste. Când s-a înfierbântat, adaugăm margarina și zahărul. După ce s-au topit, punem amidonul cernut impreuna cu cacao și amestecăm bine ca să nu rămână cocoloașe, apoi adaugam coniac si amestecam. Când ai obținut o cremă fină, adaugă pentru culoare și esență de vanilie pentru gust.
Ingrediente
500 ml lapte de migdale
1 pachet de margarină
3-4 linguri de zahăr
6-7 linguri de amidon
esență de vanilie
sare
1 lingura coniac
2 linguri cacao
Mod de prepare
Punem laptele cu un praf de sare in craticioarav care nu lipeste. Când s-a înfierbântat, adaugăm margarina și zahărul. După ce s-au topit, punem amidonul cernut impreuna cu cacao și amestecăm bine ca să nu rămână cocoloașe, apoi adaugam coniac si amestecam. Când ai obținut o cremă fină, adaugă pentru culoare și esență de vanilie pentru gust.
Comentarii
Trimiteți un comentariu