omleta pufoasa cu cascaval
Pentru ca omleta să iasă perfect trebuie să pui un ingredient pe care nu îl folosești de obicei: lapte sau apa minerala. Pentru fiecare două ouă adăugate când faci omleta, pune și aproximativ 50 de ml de lapte sau apa minerala
Apoi, celălalt secret pentru ca omleta să îți iasă pufoasă și delicioasă este să bați ouăle cât de mult, până se fac aproape spumă. Cu cât compoziția e mai aerisita cu atat omleta este mai pufoasa si mai buna
Ingrediente
4 ouă
100 ml lapte sau apa minerala
sare
piper
5-6 felii de cascaval
Mod de preparare
Bate ingredientele cu o furculiță, un tel sau chiar cu mixerul, până când compoziția este aerisită și spumoasă.
Pune puțin unt sau ulei într-o tigaie. Așteaptă ca tigaia să se incinga apoi toarna compozitia de oua. Punem cascaval si lasam sa se prajeasca.
Apoi, celălalt secret pentru ca omleta să îți iasă pufoasă și delicioasă este să bați ouăle cât de mult, până se fac aproape spumă. Cu cât compoziția e mai aerisita cu atat omleta este mai pufoasa si mai buna
Ingrediente
4 ouă
100 ml lapte sau apa minerala
sare
piper
5-6 felii de cascaval
Mod de preparare
Bate ingredientele cu o furculiță, un tel sau chiar cu mixerul, până când compoziția este aerisită și spumoasă.
Pune puțin unt sau ulei într-o tigaie. Așteaptă ca tigaia să se incinga apoi toarna compozitia de oua. Punem cascaval si lasam sa se prajeasca.
Comentarii
Trimiteți un comentariu