pandispan cu cacao si caise



pandişpan pufos cu cacao si caise
O rețetă ușoară si foarte delicioasa
Ingrediente
2 cești zahar
2 cești faina
6 oua
5 fiole vanilie
1/2 ceașcă apa călduță
Coaja rasa si zeama de la o lămâie
Un varf de sare
2 linguri cacao
caise
Unt/margarina pentru uns tava
Mod de preparare
Separam oua. In bolul de la mixer punem gălbenușurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute. Batem albușurile cu spuma cu telul. Adăugam cate puțin albuș si putina faina peste compoziția de gălbenuș si amestecam de jos in sus. Așa facem pana terminam faina si albușul bătut spuma. Adăugam apa călduța si amestecam.  Punem compoziția in tava si oprim putina ca sa amestecam cu cacao. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade, ungem tava cu unt/margarina punem compoziția de pandişpan, punem câteva caise tăiate pe jumătate si coacem aproape 50 de minute. Dar il încercați cu scobitoarea sa vedeți daca s a copt. Nu va speriați se va crapă, așa trebuie
 

Comentarii

Postări populare