rulada cu crema de branza si gem de capsuni
Rulada cu crema de brânza si gem de căpșuni
Am făcut pentru o prietena care s a căsătorit sâmbătă. Toți musafiri au fost mulțumiți.
Ușor de făcut si foarte buna
Ingrediente ( din aceste ingrediente iese o rulada)
Pentru blat
1 lingura unt
3 linguri făină
4 oua
4 linguri smântână
4 linguri lapte
Pentru crema
100 gr zahar
150 gr unt
400 gr crema de brânza
3 linguri gem de căpșuni
Pentru decor
Ciocolata
Mod de preparare
Blat
Separăm ouăle.
Batem albușurile spumă
Se topește untul, se amesteca in faina si se stinge cu lapte. Se lasă să fiarbă, amestecand pana se- ngroasa. După răcire se adaugă smântâna, gălbenușurile si albușurile spuma. Preincalzim cuptorul, ungem o tava cu unt si tapetam cu hârtie pergamentul punem compoziţia si se coace la foc mediu 25-30 de minute. Se scoate pe prosop umed si se rulează se lasă la răcit.
Crema
Se amesteca untul cu zahar pana devine crema. Adăugam crema de brânza si amestecam bine. Apoi punem gem de căpșuni si amestecam ușor.
Se derulează rulada, se unge cu crema , se rulează din nou. Topim ciocolata si lasam 2 minute apoi cu lingura punem deasupra peste rulada. Se da rulada la rece. Pofta buna
Am făcut pentru o prietena care s a căsătorit sâmbătă. Toți musafiri au fost mulțumiți.
Ușor de făcut si foarte buna
Ingrediente ( din aceste ingrediente iese o rulada)
Pentru blat
1 lingura unt
3 linguri făină
4 oua
4 linguri smântână
4 linguri lapte
Pentru crema
100 gr zahar
150 gr unt
400 gr crema de brânza
3 linguri gem de căpșuni
Pentru decor
Ciocolata
Mod de preparare
Blat
Separăm ouăle.
Batem albușurile spumă
Se topește untul, se amesteca in faina si se stinge cu lapte. Se lasă să fiarbă, amestecand pana se- ngroasa. După răcire se adaugă smântâna, gălbenușurile si albușurile spuma. Preincalzim cuptorul, ungem o tava cu unt si tapetam cu hârtie pergamentul punem compoziţia si se coace la foc mediu 25-30 de minute. Se scoate pe prosop umed si se rulează se lasă la răcit.
Crema
Se amesteca untul cu zahar pana devine crema. Adăugam crema de brânza si amestecam bine. Apoi punem gem de căpșuni si amestecam ușor.
Se derulează rulada, se unge cu crema , se rulează din nou. Topim ciocolata si lasam 2 minute apoi cu lingura punem deasupra peste rulada. Se da rulada la rece. Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu