mancarica de dovlecei
Prepară şi tu o mâncărică de dovlecei după o rețetă simplă!
Ingrediente
3 dovlecei
1 roșie
1 ceapa
1 ardei
sare
1 morcov
piper
apa
ulei
branza feta
Mod d de preparare
Spalam legumele , curatam rosia si morcovul.
Într-o cratiţa se pune ceapa la calit în ulei , apoi adaugam ardeiul taiat marunt si morcovul dat pe razatoarea micasi, dupa ce s-a înmuiat, se adauga dovleceii taiaţi cuburi.
Se lasa 2-3 minute cât sa se înmoaie si se toarna apa doar cât sa cuprinda dovleceii. Se presara sare si se lasa la fiert 15 minute.
Odata dovleceii fierţi, se adauga rosiile curaţate de coaja si taiate si se mai lasa 5 minute la fiert, eventual cu puţina apa, daca sosul a scazut prea mult.
Se repotriveste gustul de sare, se trage vasul de pe foc si se presara mararul fin tocat.
Se serveste cu branza feta
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu