fasole verde cu carne de capra
|
Fasole verde cu carne de capra
ingrediente
1 1/2 kg carne de capra
1 kg de fasole verde proaspata
500 gr. roșii
1/3 cană. ulei
4 cepe tocate
5 catei usturoi
1/2 nucșoară
1/2 legatura pătrunjel
Sare și piper
Branza feta
Mod de preparare
Puneți carnea într-o oală de apă la fiert , cu o ceapa intreaga ( pentru a trage mirosul) și luati spuma cu o spumiera în mod regulat. Atunci când carnea începe să se înmoaie adăuga roșii, ulei de măsline, ceapă, usturoi, nucșoară, sare și piper. Continuați gătit până când carnea este frageda cu totul. Apoi se adaugă fasolea verde și se continuă fierberea până si fasolea este , pana se îngroașă sosul. La sfarsit adaugam patrunjelul și se lasă sa mai fiarba 1-2 minute.
Servim cu branza feta
ingrediente
1 1/2 kg carne de capra
1 kg de fasole verde proaspata
500 gr. roșii
1/3 cană. ulei
4 cepe tocate
5 catei usturoi
1/2 nucșoară
1/2 legatura pătrunjel
Sare și piper
Branza feta
Mod de preparare
Puneți carnea într-o oală de apă la fiert , cu o ceapa intreaga ( pentru a trage mirosul) și luati spuma cu o spumiera în mod regulat. Atunci când carnea începe să se înmoaie adăuga roșii, ulei de măsline, ceapă, usturoi, nucșoară, sare și piper. Continuați gătit până când carnea este frageda cu totul. Apoi se adaugă fasolea verde și se continuă fierberea până si fasolea este , pana se îngroașă sosul. La sfarsit adaugam patrunjelul și se lasă sa mai fiarba 1-2 minute.
Servim cu branza feta
Comentarii
Trimiteți un comentariu