paste cu carne de pui


Usor de facut Și foarte bune, adorate de toată lumea ,sunt gustoase și cerute aproape in fiecare zi
400 gr macaroane
250 g carne tocată de pui
1 morcov
1 ceapă
1 căţel de usturoi
4 linguri de ulei de măsline
1 conservă mică de roşii în sos tomat
3 linguri bulion
sare
piper măcinat
Mod de preparare
Căleşti ceapa şi usturoiul tocate mărunt, adaugi morcovul tăiat cubuleţe şi laşi 5 minute la foc mic. Adaugi carnea tocată, măreşti focul şi amesteci continuu, să nu se prindă.
Adaugi bulionul şi roşiile tăiate cubuleţe, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 30 min. Între timp, fierbi macaroanele în apă cu sare, le scurgi bine şi le pui într-un castron. Torni peste ele sosul de carne şi decorezi cu frunzuliţe de busuioc şi cu felii de roşie.

Comentarii

Postări populare