Cafe frappe

În Grecia, cafe frappé este o băutura rece cu spumă abundentă, uneori servită cu frişcă.
Cînd am fost la fata mea dimineața îmi făcea cafe frappe. Și că treaba sa fie mai buna , mi a cumpărat și un mixer pentru ness. De atunci fac mai mereu . Dar uite acum a venit rândul meu să scriu eu aceasta rețetă pe blogul ei. (Scriem amândouă rețete pe un singur blog, pentru că eu nu am așa mult timp să scriu , ea are și mai multe rețete, uitându mă zilele trecute pe blog am observat că această rețetă nu este și am zis acum e timpul)
Ingrediente
1 cana apă rece
1 linguriță cafea solubilă
1lingurita  zahăr
2 linguri lapte
gheaţă
frişca opțional
Mod de preparare
Pune într-un pahar 2 linguri de apă rece, o linguriţă de cafea solubilă şi o linguriţă de zahar. Agită bine cu mixerul pentru cafea câteva secunde, pentru a obţine spuma, apoi adaugăm apă, lapte, cubulete de zahăr şi opţional frişcă. Amestecă bine şi bucură-te de energia pe care ţi-o oferă această băutură.

Comentarii

Postări populare