jeleu cu piersici
Jeleu de piersici. Cu acest jeleu de piersici poti umple cateva mini tarte. Gustul dulce - acrisor al jeleului de piersici se va combina foarte bine cu cel al tartelor. Sau poti unge pur si simplu o felie de paine prajita cu unt si cu acest jeleu. Delicios!
Ingrediente:
1 plic granule de gelatina1 ceasca zahar
1/4 cana apa
400 ml zeama din compot de piersici
Mod de preparare
Inmuiati gelatina intr-o cana cu 1/4 apa rece pentru 15 min sau mai mult (pane se absoarbe toata apa), apoi adaugati apa fierbinte si zahar si amestecati pana se dizolva zaharul, lasati sa se raceasca putin si adaugati zeama din compot
Turnati in borcane si lasati sa se raceasca bine si sa se intareasca.
Serviti cu frisca sau crema din lapte.
Se pot incorpora in acest jeleu nuci, felii de fructe cum ar fi smochine, portocale, banane sau piersici.
Turnati in borcane si lasati sa se raceasca bine si sa se intareasca.
Serviti cu frisca sau crema din lapte.
Se pot incorpora in acest jeleu nuci, felii de fructe cum ar fi smochine, portocale, banane sau piersici.
Comentarii
Trimiteți un comentariu