cartofi in sos de mustar
Cartofii copti cu mustar la cuptor este o reteta greceasca, dar o poate face oricine in zilele de post. Pot fi serviti si drept garnitura
Ești vegan/vegetarian sau ții post? Fă această variantă delicioasă și inedită de cartofi la cuptor. Ce poate fi mai bun pentru o zi în care vrei să mănânci ceva ușor, cu gust fresh decât niște cartofi înveliți într-un sos acrișor de muștar si lămâie.
Ingrediente:
1 kg cartofi
5 catei usturoi
2 linguri mustar
ulei
piper
sare
zeama de lamaie
oregano
Mod de preparare:
Curatam usturoiul, il pisam cu sare si il frecam cu ulei pana devine o pasta. Adaugam piperul, mustarul si amestecam pana se omogenizeaza. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii. Apoi ii amestecam cu pasta de mustar. Ii punem intr-un vas uns cu ulei si ii coacem intr-un cuptor preincalzit la 220 grade, vreme de 35 de minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu