chec sarat 2
Ai făcut vreodată chec sărat? Este aperitivul ideal dacă ai invitaţi la masă. Încearcă o reţetă simplă!
Ingrediente
200 gr faina
1/2 plic praf de copt
2 oua
100 ml lapte
50 ml ulei
200 gr cascaval
Se potriveste gustul de piper, sare si oregano si se amesteca.
Se unge cu unt o forma de copt, se toarna amestecul si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se lasa sa se racoreasca în tava si apoi se taie.
100 gr branza feta
sare
piper
oregano
20 gr unt pentru forma
dulceata de trandafiri pentru servire
Preparare
Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne. Se adauga uleiul, ouale si laptele cald.
Se amesteca bine si apoi se adauga cascaval,brânza feta rasa.Se potriveste gustul de piper, sare si oregano si se amesteca.
Se unge cu unt o forma de copt, se toarna amestecul si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se lasa sa se racoreasca în tava si apoi se taie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu