stufat cu carne de capra

La mine în familie se mănâncă foarte mult stufatul.Pregateste si tu alaturi de mine reteta de stufat de vitel, ied, capra , porc mistret sau berbec
 


 
Iată una dintre rețete de stufat cu carne de capra
Ingrediente
1 kg carne de capra
2 kg ceapa mica
1 bat scortisoara
2-4 cuișoare
5-6 căței usturoi
1 pahar vin rosu
Sos de rosii
Sare, piper
Ulei
Oțet
Dafin
Apa
Mod de preparare
Curatam ceapa de seara si o punem în apă .
Eu fierb carnea de capra cu o ceapa, de seara vreo 2 ore.
Carnea se taie bucati/ felii si se inabusa in putin ulei cat sa prinda o culoare. Adaugăm vinul, ceapa, usturoi, dafin, oțet , scorțișoară și cuișoare, sare si piper, apa si sosul de roșii și fierbem la foc mic până carnea si ceapa sunt fierte si rămân doar puțin sos.

Comentarii

Postări populare