stufat cu carne de capra
La mine în familie se mănâncă foarte mult stufatul.Pregateste si tu alaturi de mine reteta de stufat de vitel, ied, capra , porc mistret sau berbec
Iată una dintre rețete de stufat cu carne de capra
Ingrediente
1 kg carne de capra
2 kg ceapa mica
1 bat scortisoara
2-4 cuișoare
5-6 căței usturoi
1 pahar vin rosu
Sos de rosii
Sare, piper
Ulei
Oțet
Dafin
Apa
Mod de preparare
Curatam ceapa de seara si o punem în apă .
Eu fierb carnea de capra cu o ceapa, de seara vreo 2 ore.
Carnea se taie bucati/ felii si se inabusa in putin ulei cat sa prinda o culoare. Adaugăm vinul, ceapa, usturoi, dafin, oțet , scorțișoară și cuișoare, sare si piper, apa si sosul de roșii și fierbem la foc mic până carnea si ceapa sunt fierte si rămân doar puțin sos.
Ingrediente
1 kg carne de capra
2 kg ceapa mica
1 bat scortisoara
2-4 cuișoare
5-6 căței usturoi
1 pahar vin rosu
Sos de rosii
Sare, piper
Ulei
Oțet
Dafin
Apa
Mod de preparare
Curatam ceapa de seara si o punem în apă .
Eu fierb carnea de capra cu o ceapa, de seara vreo 2 ore.
Carnea se taie bucati/ felii si se inabusa in putin ulei cat sa prinda o culoare. Adaugăm vinul, ceapa, usturoi, dafin, oțet , scorțișoară și cuișoare, sare si piper, apa si sosul de roșii și fierbem la foc mic până carnea si ceapa sunt fierte si rămân doar puțin sos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu