Omleta cu jumari
Ca la bunica nici o mâncare nu e buna. Dimineața sau la pranz bunica scotea borcanul cu jumări și ne făcea omleta Ingrediente
1 mana de jumari
100 gr cascaval
90 gr branza de oaie
40 gr branza topita
2 fire de patrunjel
o lingura ulei
piper
sare
2-3 oua
Mod de preparare:
Ouale se pun intr-un castron mai mare, impreuna cu branza topita, cascavalul ras, branza de oaie rasa, se potriveste de piper si sare si se amesteca bine. Se adauga jumarile taiate in bucatele mici si se amesteca iarasi. Compozitia rezultata se pune intr-o tigaie, iar deasupra se preasara patrunjelul tocat marunt. Din cand in cand, omleta se intoarce de pe o parte pe alta.
1 mana de jumari
100 gr cascaval
90 gr branza de oaie
40 gr branza topita
2 fire de patrunjel
o lingura ulei
piper
sare
2-3 oua
Mod de preparare:
Ouale se pun intr-un castron mai mare, impreuna cu branza topita, cascavalul ras, branza de oaie rasa, se potriveste de piper si sare si se amesteca bine. Se adauga jumarile taiate in bucatele mici si se amesteca iarasi. Compozitia rezultata se pune intr-o tigaie, iar deasupra se preasara patrunjelul tocat marunt. Din cand in cand, omleta se intoarce de pe o parte pe alta.
Comentarii
Trimiteți un comentariu