Budinca de spaghete

Budincă de spaghete
Este o cina sățioasă , sănătoasă și care se face repede
Ingrediente
300 gr spaghete
150 gr de brânză telemea sau brânză de vaci,
50 gr de caşcaval
3 ouă
2 linguri de margarină.
Apă și sare pentru spaghete
Mod de preparare
Macaroanele se fierb, se scurg de apă şi se lasă să se răcească. Telemeaua sau brânza de vaci şi caşvacalul se rad şi se amestecă cu ouăle bătute bine înainte. Se amestecă totul cu macaroanele şi se toarnă întreaga compoziţie într-un vas termorezistent, în prealabil uns pe margini cu margarină. Se pune apoi la cuptor, la foc mediu, timp de 30-40 de minute. Budinca este gata atunci când este bine rumenită, putându-se servi.
Pofta buna va doresc.
Nota personala
Noi o servim cu dulceață  sau cu smântână

Comentarii

Postări populare