Ciorba de porc
Iata cum sa prepari o ciorba din carne de porc ca la mama acasa, dupa o reteta simpla, cu ingrediente naturale.
Ingrediente
800 gr carne de porc
1 ceapă mare
1 ardei gras verde
1 ardei gras roşu
2 morcovi
1 felie rădăcină ţelină
1 rădăcină pătrunjel
1cutie roşii în bulion
1 l borș
sare
Mod de preparare
Carnea spălată şi porţionată se fierbe în apă rece cu un praf de sare şi se spumează.
Ceapa se taie mărunt, morcovii rondele, iar ardeii fâşii. Rădăcina de ţelină şi cea de pătrunjel se taie cubuleţe.
Când carnea este semifiartă, se pun legumele şi se continuă fierberea împreună. Când legumele şi carnea sunt aproape fierte, se adaugă roşiile tăiate mărunt şi sucul lor. Se lasă să dea un clocot şi apoi se acreşte cu borș de casa Se mai dă într-un clocot şi se opreşte focul.
Ingrediente
800 gr carne de porc
1 ceapă mare
1 ardei gras verde
1 ardei gras roşu
2 morcovi
1 felie rădăcină ţelină
1 rădăcină pătrunjel
1cutie roşii în bulion
1 l borș
sare
Mod de preparare
Carnea spălată şi porţionată se fierbe în apă rece cu un praf de sare şi se spumează.
Ceapa se taie mărunt, morcovii rondele, iar ardeii fâşii. Rădăcina de ţelină şi cea de pătrunjel se taie cubuleţe.
Când carnea este semifiartă, se pun legumele şi se continuă fierberea împreună. Când legumele şi carnea sunt aproape fierte, se adaugă roşiile tăiate mărunt şi sucul lor. Se lasă să dea un clocot şi apoi se acreşte cu borș de casa Se mai dă într-un clocot şi se opreşte focul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu