Snitele de soia
Nu sunt greu de gătit, iar dacă le scurgi bine de apă după c-au hidratat (chiar le poţi apă puţin cu o frucuşiţă) vei obţine cele mai bune şniţele de soia (de post).
Ingrediente
1 pungă şniţele de soia
6 linguri pesmet
1 lingura de mustar
150 ml apă minerala
4-5 linguri de faina
4 căţei usturoi
ulei pentru prăjit
sare
piper
Mod de preparare
Amestecam apa minerala,mustar sare , piper și faina , sa fie că o smântână groasa și lăsăm deoparte
Fierbi feliile de soia cu sarea, piperul şi usturoiul pisat. Le lași 20 de minute, le scoţi din apă, le laşi la scurs , le punem in compoziția cu mustar şi apoi le tăvăleşti prin pesmet. Prăjești aceste şniţele de soia într-o tigaie încinsă cu ulei pe ambele părţi, pentru a se rumeni uniform.
Serveşti aceste şniţele de soia simple, cu cartofi fierți sau cu legume trase la tigaie sau preparate la cuptor
Comentarii
Trimiteți un comentariu