Biscuiți cu gem glazurați

Biscuiți umpluți cu gem și glazura cu ciocolata
Este o rețetă ușoară și noua ne place foarte mult
Ingrediente
Pentru aluat
250 gr unt
1 ½ cești zahar pudra
2 ouă mari
2 plicuri Vanilie
3 cani de faină pentru toate utilizările
Pentru decorare:
½ ceasca de gem de caise
125 gr ciocolata topită
Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 175 ° C și puneți hârtie de copt in doua tavi
Puneți în bol unt cu zahăr pudră și vanilia. Se amesteca cu mixerul, la viteza medie. Se daugă ouăle treptat.
După ce am făcut o singură combinație, turnăm făina, de asemenea, treptat. Atunci când sunt integrate toate ingredientele, opriți mixer și cu ajutorul unei spatule pentru a transfera in  punga de patiserie, în care ne fixăm dinainte ondulat sau drepte, cu gaura groasă.
Facem biscuiti după modelul care îl vreți , in tava direct , lăsând o mică distanță între ele pentru a evita lipirea, deoarece se vor umfla în procesul de coacere. Coaceți cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15-20 de minute, până au o culoare aurie, aveți grijă să nu se rumeneasca .
Odată coapte și răcite, le lipim una pe cealaltă, folosind  gem de caise.
După ce le am lipit doua cate doua , cufundati în cuvertura ( ciocolata) topită, le cufundati doar pe jumătate și lăsați pe hârtie de copt să se usuce. Pentru a le păstra moi păstrați-le într-un vas din metal sau din porțelan.

Comentarii

Postări populare