Pâine sănătoasă pentru dieta
Rețetă pentru pâine sănătoasă de dieta, pentru nana care începe o dieta după intervenția chirurgicală care a avut o.
Așa că iată rețeta
Ingrediente
1 1/2 pahar faina de hrișcă /orz/ovăz/secara
1 pahar apa carbogazoasa
1 ou
1/2 linguriță praf de copt
3 lingurite zeama de lămâie
1 lingurita sare
1 lingura ulei
Semințe de care va plac
Mod de preparare
Amestecăm faina , praf de copt și sare.
Batem puțin oul cu furculița, adaugăm apa minerala și adăugam încet încet compoziția de faina , amestecând mereu . Cînd ați pus jumătate din faina adăugați zeama de lămâie și restul de faina și amestecam bine. Punem aluatul in tava in care am pus hartie de copt și mâinile umede întindem frumos aluatul.
Preîncălzim cuptorul la 220 , și coacem pâine pentru 15-20 minute . Incercati cu o scobitoare sa vedeți dacă este coapta Pofta buna
Συνταγή για υγιεινό ψωμί από αλεύρι φαγόπυρου:
1 1/2 ποτήρι αλεύρι από φαγόπυρο
1ποτήρι σόδας
1 αυγό
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
3 κουταλάκια χυμός λεμονιού
κουταλάκι αλάτι
1 κουτάλι σούπας λάδι
σπόροι της αρέσκειας σας για το πασπάλισμα
Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπήστε το αυγό, προσθέστε την σόδα και προσθέστε σιγά το αλεύρι πάντα ανακατεύοντας. Όταν προσθέσετε το μισό αλεύρι βάλτε στο μείγμα χυμό λεμονιού και συνεχίστε με το αλεύρι. Αδειάστε το μείγμα σε λαδόκολλα και με βρεγμένα χέρια διαμορφώστε το σχήμα δίνοντας του ύψος η αντί αυτού βάλτε το μείγμα σε ελαφρός λαδωμένη φόρμα ψωμιού. Πασπαλίστε το με τους σπόρους και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10-15 λεπτά περίπου. Εάν βάλετε το μείγμα σε φόρμα ψωμιού προσαρμόστε την θερμοκρασία και το χρόνο ψησίματος. Ελέγξτε με την οδοντογλυφίδα εάν είναι ψημένο.
Așa că iată rețeta
Ingrediente
1 1/2 pahar faina de hrișcă /orz/ovăz/secara
1 pahar apa carbogazoasa
1 ou
1/2 linguriță praf de copt
3 lingurite zeama de lămâie
1 lingurita sare
1 lingura ulei
Semințe de care va plac
Mod de preparare
Amestecăm faina , praf de copt și sare.
Batem puțin oul cu furculița, adaugăm apa minerala și adăugam încet încet compoziția de faina , amestecând mereu . Cînd ați pus jumătate din faina adăugați zeama de lămâie și restul de faina și amestecam bine. Punem aluatul in tava in care am pus hartie de copt și mâinile umede întindem frumos aluatul.
Preîncălzim cuptorul la 220 , și coacem pâine pentru 15-20 minute . Incercati cu o scobitoare sa vedeți dacă este coapta Pofta buna
Συνταγή για υγιεινό ψωμί από αλεύρι φαγόπυρου:
1 1/2 ποτήρι αλεύρι από φαγόπυρο
1ποτήρι σόδας
1 αυγό
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
3 κουταλάκια χυμός λεμονιού
κουταλάκι αλάτι
1 κουτάλι σούπας λάδι
σπόροι της αρέσκειας σας για το πασπάλισμα
Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπήστε το αυγό, προσθέστε την σόδα και προσθέστε σιγά το αλεύρι πάντα ανακατεύοντας. Όταν προσθέσετε το μισό αλεύρι βάλτε στο μείγμα χυμό λεμονιού και συνεχίστε με το αλεύρι. Αδειάστε το μείγμα σε λαδόκολλα και με βρεγμένα χέρια διαμορφώστε το σχήμα δίνοντας του ύψος η αντί αυτού βάλτε το μείγμα σε ελαφρός λαδωμένη φόρμα ψωμιού. Πασπαλίστε το με τους σπόρους και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10-15 λεπτά περίπου. Εάν βάλετε το μείγμα σε φόρμα ψωμιού προσαρμόστε την θερμοκρασία και το χρόνο ψησίματος. Ελέγξτε με την οδοντογλυφίδα εάν είναι ψημένο.
Comentarii
Trimiteți un comentariu